BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE ZA PODJETNIKE

Preko vstopnih točk VEM Razvojnega centra Srca Slovenije bo v maju organiziranih več brezplačnih izobraževanj za podjetnike, namenjene bodočim podjetnikom, ki imajo podjetniško idejo, a še nimajo uradno registrirane dejavnosti, podjetjem na začetku poslovne poti (0-3 leta) in rastočim podjetjem (več 3 leta delovanja). V času krize brezplačno pridobivanje znanja pomeni še toliko večji plus za podjetje. 
 
V občini Mengeš bodo organizirane naslednje delavnice:
 
Pridobivanje nepovratnih sredstev za podjetnike
Ponedeljek, 13. maj 2013, ob 14. uri Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28, Mengeš 
Izobraževanje o pridobivanju nepovratnih sredstev za podjetja, pripravi razpisne dokumentacije, postopkih, ukrepih in razpisih. Izobraževanje je namenjeno podjetnikom, ki želijo za svojo poslovno idejo pridobiti nepovratna sredstva ali ugoden kredit.
 
Ali naj bom normiranec?
Torek, 14. maj 2013, ob 15. uri Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28, Mengeš 
Od 1. januarja letos dalje si lahko podjetniki ugotavljajo davčno osnovo na podlagi normiranih odhodkov v višini 70%. Niste povsem prepričani kakšne prednosti oz. slabosti vam ta možnost prinaša? Morda pa bi bilo bolje ostati pri vodenju knjigovodstva in ugotavljati davčno osnovo na podlagi dejanskih prihodkov in odhodkov. V katerem primeru bi plačevali več davka in/ali več prispevkov? Odločitev za spremembo vašega načina vodenja računovodstva vsekakor ni preprosta, zato vas vabimo na brezplačne predavanje.
 
Več informacij in prijave na telefonu 01 723 81 01 ali e-mailih vem@razvoj.si.
 
Izobraževanja preko vstopnih točk VEM sofinancirajo SPIRIT, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Občina Mengeš.