DOBRODELNI TEK Z NASLOVOM "TEČEM, DA POMAGAM"

Kamniški in domžalski lionisti in leoti združili svoje moči pri dobrodelnem teku Tečem, da pomagam
Kamniški lionisti in leoti v Arboretumu Volčji Potok pripravljamo v nedeljo, 19. maja 2013, ob 10. uri dobrodelni tek z naslovom TEČEM, DA POMAGAM.  Zbrana sredstva iz naslova štartnin bodo v celoti namenjena socialno ogroženim, gibalno oviranim, slepim in slabovidnim otrokom in mladim. Glavni namen dogodka je, da je prav vsem omogočena udeležba z minimalnim prispevkom, ki bo z našo množičnostjo pomembno prispeval h kakovosti življenja enega od prizadetih otrok.
 
Vabimo vas, da se nam pri teku, prijetnem druženju v naravi in pri dobrih namenih pridružite. Tekli bomo na 3 in 5 km v treh kategorijah (ženski, moški in otroški). Možna je tudi udeležba z nordijsko hojo. Štartnina - dobrodelni prispevek je 7 eur za odrasle in 1 eur za otroke. Po zaključku dobrodelnega teka bo organiziran tek oz. hoja z zavezanimi očmi s spremljevalcem, da bi lahko razumeli ovire, s katerimi se vsakodnevno srečujejo slepi in slabovidni. Možno je tudi sodelovanje z nordijsko hojo, saj šteje predvsem dober namen.
 
Pričakujemo množično udeležbo, znane goste in udeležence iz športnega sveta.  Dogovori še potekajo, saj imajo znani športniki in osebnosti zelo natrpan urnik.  Poskrbljeno bo tudi za dobro vzdušje in varnost. 
 
Dogodek bo pester, zanimiv in dobra priložnost za zanimive sogovornike, predvsem pa za oblikovanje dobrih novic, saj bomo z dobrodelnim tekom nekomu zelo pomagali.
 
 
   -    VABILO.pdf
 
Informacije
Igor Jurič
 
Benjamin Hafner