LETOS ŽE DRUGE TENIŠKE PRIPRAVE TK MENGEŠ ZA ŽENSKE

Po uspešno izpeljanih 1. teniških pripravah TK Mengeš za ženske, smo se tenisačice Mengša, še bolj zagnane kot lansko leto, v še bolj zgodnjih urah sobote 6.5.2017 odpravile na druge, sedaj že tradicionalne priprave TK Mengeš za ženske na čudoviti Mali Lošinj. Tudi letos nam je teniške treninge krojil trener Aleš Šporn, organizacijo pa vršil Jaka Kruljec.
 
Ker so nam lansko leto dnevi čisto prehitro minevali, smo letošnje priprave podaljšali za 1 dan, ki smo ga izkoristili za nekaj več počitka in ogled bližnjih kulturnih znamenitosti. Naš trener je ocenil, da smo skozi lansko sezono pridno nadgrajevale teniško znanje, in da je prišel čas, da naredimo korak dlje, zato nam je pripravil posebne taktično-tehnične treninge z različnimi vajami tako igranja dvojic, kot tekmovanja v igri posameznic. Treningi so ob vajah za moč in aktivacijo, raztezanjem in teku hitro minevali in tako smo se v sredo, 10.5.2017 odpravili proti domu, čeprav smo se vsi strinjali, da bi ob tako dobri družbi in vzdušju zlahka podaljšali še za kakšen dan.
 
Novonastalo znanje se je dodobra utrdilo in se je pokazalo že ob prvih klubskih tekmovanjih z Duplico, na kar smo še posebej ponosne.
Vse se Jaki in Alešu zelo lepo zahvaljujemo za organizacijo 2. priprav za ženske v TK Mengeš, prav tako našemu predsedniku Marjanu Mušiču za podporo pri izpeljavi in vsem sponzorjem, ki so nas podprli.
 
 
Maja Hurwits