LOŠINJ.....ZGODBA O USPEHU

Že tretjo pomlad zapored smo se mengeški tenisači odpravili na priprave pred začetkom sezone igranja na peščenih igriščih. Spet smo odšli na idilični hrvaški otok, le Malega smo nadomestili z Velikim. In zadeli v polno! Sicer zelo dobre razmere na lokaciji hotela Aurora v Malem Lošinju smo zamenjali z zares fantastičnimi pogoji na območju prenovljenega hotela Punta v Velem Lošinju. Če k temu dodamo še, da smo po dolgi in naporni zimi s seboj pripeljali še sonce, potem je zgornji naslov več kot upravičen.
Uvod v odhod je bila prireditev v Harmoniji, kjer smo predstavili posamezne ekipe ( rekordnih 32 igralcev smo v razdelili v 4 ekipe po 8),razdelili tekmovalne majice in začeli sklepati prve stave, kdo ima največ možnosti, kdo bo koga itd. In seveda že prvi dan (sobota 13.04.) se je začelo zares! Do torka zvečer smo tako v okviru tekmovanja odigrali 69 partij v posamični konkurenci in kategoriji dvojic; in dokazali, da se v Mengšu igra iz leta v leto boljši in atraktivnejši  tenis. Tudi tisti najslabše rangirani so pokazali zares dopadljiv tenis in velikokrat poželi aplavz na odprti sceni. Zmagovalcev je bilo veliko, lahko bi rekli, da smo to pravzaprav vsi, ki smo imeli možnost doživeti še en nepozaben Lošinj.
Hvala vsem za obilo dobre volje, še posebej Marku za neumorno oponašanje Lojzeta Slaka, Timu za pomoč pri vpisovanju in seštevanju izidov, Tini za atraktiven prispevek na uvodni prireditvi, vsem sponzorjem, brez katerih bi bila lošinjska zgodba o uspehu precej dražja in seveda tudi gostiteljem, ki so nas(tako kot sicer povsod) nemudoma vzljubili. Kdo ve zakaj….?
  
 
 REZULTATI LOŠINJA 2013
 
ZMAGOVALCI…..EKIPA MODRIH kapetana IZIDORJA GROŠLJA       51 točk
( Bojan Tomše, Matjaž Majcen, Franci Rahne, Boris Žnidaršič, Igor Založnik, Tomaž Zabret, Brane Sočak)
 
DRUGOUVRŠČENI..EKIPA BELIH kapetana DUŠANA PLANINŠKA
45 točk
 (Gašper Hren, Ladi Hribar, Tomaž Janežič, Marko Faletič, Igor Maver, Franc Jerič, David Majcen)
 
TRETJEUVRŠČENI..EKIPA RDEČIH kapetana IVANA JURETIČA
 39 točk
( Tim Janežič, Jaka Kruljec, Filip Vrhovnik, Rajko Hribar, Darko Zupančič, Stane Ocepek, Jani Leban)
 
ČETRTOUVRŠČENI…EKIPA ORANŽNIH kapetana MARJANA MUŠIČA
27 točk
(Alen Vrhovnik, Miran Završnik, Mark Leban, Janez Lopatič, Jože Skok, Vinko Cotman)
 
 ZMAGOVALCI POSAMEZNIH »LAJŠT«
 
  1. Dušan Planinšek
  2. Gašper Hren
  3. Ladi Hribar
  4. Filip Vrhovnik
  5. Boris Žnidaršič
  6. Igor Založnik
  7. Jože Skok
  8. Jani Leban
 
NAJ IGRALEC……………………BORIS ŽNIDARŠIČ
MR. SIMPATIKUS……………….BRANE SOČAK
MONA TEDNA……………………( je ni bilo)
 
Organizacijski odbor v sestavi Jaka, Dule, Stane, Izi že razmišlja, kako naše »priprave« dvigniti na še višjo raven. Ta hip je sicer že znan termin in kraj našega četrtega srečanja.