Mercator bo supermarket na Zavrtih odprl jeseni

Od začetka leta 2018, ko je Stanovanjsko poslovna soseska Glavni trg Mengeš, dobila novega lastnika se prej nedokončana stavba pospešeno ureja. Tega so se posebej razveselili v Mercatorju, saj so se odločili, da bodo že jeseni v prostorih urejenega objekta odprli sodoben supermarket. Poudarili so, da bo ponudba prilagojena predvsem rednim, dnevnim kupcem, njihovim nakupovalnim navadam in potrebam, vabili pa bodo tudi z novostmi in akcijami ugodnih nakupov. V slavnostno odprtje supermarketa Mercator v Mengšu bodo vključili tudi občanke in občane, saj je trgovina pomembno stičišče dogajanja vsakega živahnega in razvijajočega se kraja, kar Mengeš prav gotovo je. Mercatorjeva trgovina na Slovenski cesti 67 pa tudi po odprtju novega supermarketa ostane.
 
Supermarket Mercator Mengeš bo meril dobrih 800 m2 oziroma s pomožnimi prostori kar 1.417m2. Obiskovalke in obiskovalce bo vsak dan pričakovala sveža ponudba pekovskih izdelkov in slaščic, nekatere bodo sproti pekli kar v trgovini. Pomemben del ponudbe na delikatesi s toploteko bodo dnevno sveže kuhane, okusne malice ali kosila, pa tudi mesnica bo dobro založena s svežim mesom in mesnimi pripravki. Posebej široka bo ponudbo oddelka s svežim sadjem in zelenjavo, dobro založeni pa bodo tudi oddelki z mlekom in mlečnimi izdelki, z različnimi pijačami in vsemi drugimi izdelki, ki jih dnevno potrebuje vsako gospodinjstvo.
 
Vsa oprema v trgovini bo nova. Urejena pa bodo tudi parkirišča pred trgovino, ki bodo rezervirana za kupce. Supermarket je bil postavljen z vizijo razvoja kraja v naslednjih desetletjih, zato želi Mercator v sodelovanju z občino Mengeš prispevati k dobrobiti soseske in k boljši kakovosti življenja njenih prebivalcev. Sedaj je zanje odprla tudi možnost zaposlitve, saj v svoje vrste posebej vabi trgovke in trgovce iz občine Mengeš.
 
Tina Drolc