MLADI IZ MENGŠA, VABLJENI K USTVARJANJU BOLJŠE PRIHODNOSTI

Razvojni center Srca Slovenije in AIA-Mladinski center Mengeš vabita mlade med 15. in 34. letom, ki želite prispevati k pozitivnim spremembam v lokalnem okolju, k sodelovanju.
 
Kako lahko sodeluješ?
Predstavljaj si aplikacijo, namenjeno mladim, s katero lahko sporočiš, kakšnih sprememb si želiš v svoji občini in to deliš s prijatelji. Še več, hkrati to sporočiš tudi tistim, ki o spremembah odločajo – občini, županu in vsem ostalim, ki imajo moč izvesti te spremembe.
 
Takšna aplikacija bo nastala v okviru evropskega projekta EUth »Orodja in nasveti za mobilno in digitalno participacijo mladih po vsej Evropi«, ki se izvaja v programu Obzorje 2020. Naš cilj je oblikovati aplikacijo, ki bo mlade povezala v spletno skupnost, v kateri ne boste zgolj razpravljali o tem, kaj si želite, ampak dejansko vplivali na spremembe v Srcu Slovenije.
 
Če želiš izraziti svoje mnenje in se povezati z drugimi mladimi, izpolni anketo www.1ka.si/a/82539 in se nam pridruži na skupinskem pogovoru (fokusni skupini) konec februarja 2016. Za vse informacije smo na voljo na elektronskem naslovu anita.molka@razvoj.si
 
Tekst: Razvojni center Srca Slovenije