VABILO VSEM MENGŠANOM NA DRUGO OBLETNICO ORANŽEVCEV IZ MENGŠA

Pa ne tistih iz Irske, kjer delajo "kraval" ampak članov Šole zdravja iz Mengša, katerih zaščitna barva je oranžna, ki predstavlja sonce in toplino. Ne glede na vreme Oranževci vsak dan razen nedelj in praznikov telovadimo pred Oranžerijo, po metodi ruskega zdravnika Gryshina. Razgibavamo sklepe od dlani do pete. Telovadbo vodita Ljuba in Jožica.
Namen naše Šole zdravja pa je tudi druženje, izobraževanje in kultura. Marsikaj smo postorili v ta namen: se udeležili strokovnih predavanj, izvedli čistilno akcijo, telovadili pri kolegici Kristini, se udeležili skupnih srečanj v Piranu in Ptuju in na ta način dostojno predstavili Mengeš.
Zdaj nas je že blizu šestdeset in smo del društva Šola zdravja, ki v Sloveniji šteje že preko tisoč članov. Svoj sedež imamo v Domžalah. Naša predsednica pa je Zdenka Katkič.
Vljudno ste vabljeni na našo drugo obletnico, ki bo v petek 27. septembra 2013 ob 8.00 uri. Po skupni telovadbi bomo pripravili tudi manjšo pogostitev in pokazali, da zmoremo še marsikaj. Vabljeni, veseli vas bomo.
 
Na slikah pa še nekaj utrinkov z naših srečanj.
 
Teks in foto:  Jana Vrhovnik za Šolo zdravja