VABLJENI NA OGLED RAZSTAVE "SLOVENSKI ORLI - NAŠ PONOS"

V Kulturnem domu v Mengšu je na ogled razstava pod nazivom Slovenski orli – naš ponos. Prireditelj razstave je SSK Mengeš v sodelovanju z Občino Mengeš in Društvo Dogodek Kamnik.
 
 
Namen razstave je izkazati zahvalo in spoštljiv odnos do izjemnih dosežkov smučarjev skakalcev Slovenije in skakalcev SSK Mengeš ter izpostaviti vrednote, ki jih odraža šport: ekipni duh, spoštovanje, prijateljstvo, pogum, delovne navade, red in organizacija sistemov. S prikazom želimo spodbuditi mlade in druge k športnim aktivnostim. 
 
 
Na ogled so fotografije največjih uspehov Slovenskih skakalcev, ter fotografije iz zibelke smučarskih skokov Planice, kakor tudi iz zgodovine letenja in skokov na smučeh.  
 
 
Poseben prostor je namenjen tudi SSK Mengeš s prikazom nekaterih izsekov iz njegove zgodovine. Vsem akterjem, ki so pripomogli k delovanju in uspehom kluba tako v preteklosti kot sedanjosti, gre posebna zahvala. Klub je v lanskem letu obeleževal 20 let delovanja.
 
 
 
Idejno zasnovo in pripravo razstave sta izdelala Jože Arko in Matija Šarc. Razstavo je tehnično pripravil Studio Dataprint Kamnik, Foto klub Kamnik in Likovno društvo Mengeš.
 
Fotografije so prispevali: SSK Mengeš, Janez Zelnik, Branko Finžgar, Jože Arko, TV SLO, časopisni izrezki pa so iz časopisov Delo in Dnevnik.  
 
Razstavo si je mogoče ogledati v času uradnih ur blagajne Kulturnega doma Mengeš in v terminih prireditev in sicer do 30. Aprila 2017.
 
 
V prilogi je dodan urnik za mesec marec 2017.
Priloga 
 
 
 
 
Vljudno vabljeni na ogled!