Občina Mengeš

Cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente

Cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente

Zdravstveni dom Domžale obvešča, da bo v sredo, 22. september 2021, izvajal cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente.

 

Cepljenje bo potekalo v Športnem parku v Domžalah (prireditveni šotor ob bazenu, na Kopališki ulici ob restavraciji Park), in sicer v dveh terminih:


  • med 14.30 in 17.00 uro, ko se bo cepljenje izvajalo s cepivom proizvajalca Pfizer (276 odmerkov), za katerega sta predvidena dva odmerka. Drugi odmerek cepiva je predviden 3 tedne po prvem odmerku, za katerega boste klicani s strani cepilne ambulante;
  • med 18.00 in 20.30 uro, ko se bo cepljenje prav tako izvajalo s cepivom proizvajalca Pfizer (276 odmerkov), za katerega sta predvidena dva odmerka. Drugi odmerek je predviden 3 tedne po prvem odmerku, za katerega boste klicani s strani cepilne ambulante.

S cepivom Pfizer se lahko cepijo tudi otroci od 12 leta naprej. Pridejo naj v spremstvu staršev.


Cepili bodo po vrstnem redu prihoda.

 

S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja in osebno izkaznico.

 

Na cepljenje proti covid-19 lahko naročite tudi na naslednje načine:

  • preko povezave v portalu zVem: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje .
  • preko posebne telefonske številke za naročanje 01 7245 162, in sicer od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00 (v primeru, da se v tem času ne moremo oglasiti, po navodilu telefonskega odzivnika pritisnite številko 1 in poklicali vas bomo nazaj).
  • preko elektronske pošte cepljenje.covid@zd-domzale.siobvezni podatki v elektronski pošti so: ime in priimek, rojstni datum in telefonska številka.

 

Veseli bomo čim večje udeležbe.