Občina Mengeš

Cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente

Cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente

Zdravstveni dom Domžale obvešča, da bo v torek, 31. avgusta 2021, izvajal cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente. Cepljenje bo potekalo v Športnem parku v Domžalah (prireditveni šotor ob bazenu, na Kopališki ulici ob restavraciji Park), in sicer v dveh terminih: 


  • med 14.30 in 17.00 uro, ko se bo cepljenje izvajalo s cepivom proizvajalca Johnson&Johnson (100 odmerkov), za katerega je potreben samo en odmerek in s cepivom proizvajalca Pfizer (180 odmerkov), za katerega sta predvidena dva odmerka. Drugi odmerek cepiva Pfizer je predviden 3 tedne po prvem odmerku, za katerega boste klicani s strani cepilne ambulante;


  • med 18.00 in 20.30 uro, ko se bo cepljenje prav tako izvajalo s cepivom proizvajalca Johnson&Johnson (100 odmerkov), za katerega je potreben samo en odmerek in s cepivom proizvajalca Pfizer (180 odmerkov), za katerega sta predvidena dva odmerka. Drugi odmerek cepiva Pfizer je predviden 3 tedne po prvem odmerku, za katerega boste klicani s strani cepilne ambulante.


S cepivom Pfizer se lahko cepijo tudi otroci od 12 leta naprej. Pridejo naj v spremstvu staršev.


Cepili bodo po vrstnem redu prihoda.


S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja in osebno izkaznico.


Na cepljenje proti covid-19 lahko naročite tudi na naslednje načine: 

  • preko povezave v portalu zVEM: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje
  • preko posebne telefonske številke za naročanje 01 7245 162, in sicer od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00 (v primeru, da se v tem času ne moremo oglasiti, po navodilu telefonskega odzivnika pritisnite številko 1 in poklicali vas bomo nazaj). 
  • preko elektronske pošte cepljenje.covid@zd-domzale.si, obvezni podatki v elektronski pošti  so: ime in priimek, rojstni datum in telefonska številka.    


Veseli bodo čim večje udeležbe.