Cepljenje proti sezonski gripi

Zdravstveni dom Domžale obvešča da bodo v ponedeljek, 25. oktobra 2021, pričeli izvajati cepljenje proti sezonski gripi. Cepljenje je tudi leta 2021 za vse osebe brezplačno.


Cepljenje proti sezonski gripi za občane občine Mengša

V prvem tednu novembra bo Zdravstveni dom Domžale organiziral tudi cepljenje v občini Mengeš. O terminu boste obveščeni naknadno. Cepljenje proti sezonski gripi se bo izvajalo na lokacijah in po principu nenaročenih pacientov za cepljenje proti covid-19. V začetku bo za občino namenjenih 100 odmerkov cepiva proti sezonski gripi. Seveda pa se vsi občani lahko naročijo tudi na cepljenje v Zdravstveni dom Domžale.

 

Naročanje na cepljenje proti sezonski gripi

Za cepljenje proti sezonski gripi se je potrebno obvezno naročiti.

Naročite se lahko:

  • preko povezave,
  • preko elektronske pošte cepljenje.gripa@zd-domzale.si,
  • vsak dan med 7.00 in 13.00 na telefonsko številko 070 783 080,
  • pri svojem osebnem zdravniku.

 

Cepilne ambulante za cepljenje proti sezonski gripi

Za cepljenje bodo organizirane cepilne ambulante, ki bodo do nadaljnjega organizirane od ponedeljka do četrtka, med 7.00 in 20.00, ter v petek med 7.00 in 13.30 v ambulantah referenčnih medicinskih sester v 1. nadstropju Zdravstvenega doma Domžale.

Prosimo vas, da se držite določene ure termine oziroma pridete največ 5 minut prej.

 

Cepljenje otrok proti sezonski gripi

Otroci do 8 leta starosti bodo cepljenje proti sezonski gripi opravili v ambulanti svojega pediatra. Starši otroke naročite na cepljenje pri izbranem pediatru, preko elektronske pošte ali preko telefona ambulante. O terminu cepljenja vas bo kontaktirala medicinska sestra.

Otroke starejše od 8 let lahko starši naročite v cepilno ambulanto.

 

Za vstop v zdravstveni dom je potrebno izpolnjevati PCT pogoj.