Vabilo na javno informativno predavanje
»Pot do telesnega in duševnega zdravja«


KJE: V dvorani Delavskega doma na Viru pri Domžalah (Šaranovičeva cesta 19)

KDAJ: V soboto, 27. maja 2023, ob 18.00


Na to temo prireja Krog prijateljev Bruna Gröninga informativna predavanja po vsem svetu, do sedaj že v več kot 90 državah. Nekatera od teh predavanj so potekala tudi na univerzah, in sicer v Los Angelesu, Washingtonu, Seattlu, Houstonu, St. Peterburgu in Helsinkih.

Razlog za to predavanje je učenje Bruna Gröninga (1906-1959). V njegovem času so se namreč dogajale nenavadne ozdravitve. Govoril je o obstoju zdravilne moči, ki je osnova vsega življenja. To univerzalno zdravilno moč, ki je brezplačno na voljo vsem ljudem, je Bruno Gröning imenoval »ozdravitveni tok« (nem. Heilstrom) ali božja moč. Eno od njegovih ključnih sporočil se je glasilo: »Neozdravljivo ne obstaja, Bog je največji zdravnik!«

Krog prijateljev Bruna Gröninga nadaljuje delo Bruna Gröninga in je dejaven na vseh celinah. Z rednim sprejemanjem zdravilne moči, tako imenovanega Heilstroma, se je na tisoče ljudi trajno osvobodilo duševnih in telesnih obremenitev. Med te spadajo tudi kronične bolezni oziroma take, ki so označene kot neozdravljive, kot denimo angina pektoris, osteoporoza, ohromelost, depresija in številne druge.

Zdravniki MWF-skupine, ki deluje znotraj Kroga prijateljev Bruna Gröninga, preverjajo in potrjujejo ozdravitve s pomočjo izvidov neodvisnih zdravnikov in druge medicinske dokumentacije.


Vsi zainteresirani ste prisrčno vabljeni.

Vstop je prost, prostovoljni prispevki so zaželeni.


Kontakt:

- prek telefona: 041 777 128

- prek spletne strani: www.bruno-groening.org