Občina Mengeš

Cepljenje proti virusu SARS-Cov-2 tudi v Zdravstvenem domu Domžale

Cepljenje proti virusu SARS-Cov-2 tudi v Zdravstvenem domu Domžale

V Zdravstvenem domu Domžale bodo skladno z nacionalno strategijo cepljenja proti virusu SARS-Cov-2 pričeli s cepljenjem oseb starejših od 80 let. Cepljenje bodo nadaljevali s cepljenjem oseb starejših od 60 let. Na koncu bodo proti virusu SARS-Cov-2 ostalo populacijo.

Vse, ki se želite cepiti in se še niste prijavili pri svojem osebnem zdravniku, v Zdravstvene domu Domžale naprošajo, da to storijo čim prej. Za naročanje je odprta tudi posebna telefonska številka 01/ 72 45 138, in sicer od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00 (v primeru, da se v tem času ne moremo oglasiti, po navodilu telefonskega odzivnika pritisnite številko 1 in poklicali vas bomo nazaj). Lahko se naročite tudi preko elektronske pošte cepljenje.covid@zd-domzale.si  

Naročanje za cepljenje proti virusu SARS-Cov-2 v Zdravstvenem domu Domžale:

-         pri osebnem zdravniku

-         posebna številka: 01/ 72 45 138, od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00

-         e naslov: cepljenje.covid@zd-domzale.si

Ob naročilu na cepljenje vas bodo uvrstili v vrsto, o točnem terminu vas bodo obvestili naknadno glede na količino cepiva, ki ga bodo prejeli.

T.D. za ZD Domžale

Cepljenje proti virusu SARS-Cov-2 bo torej potekalo postopoma glede na starost in kronične bolezni, najprej osebe stare 80 let ali več, nato osebe stare 70 let ali več itd.