Občina Mengeš

Društvo Šola zdravja vabi na dvotedensko akcijo telovadbe na delovnem mestu MALA GIBALNA MALICA

Društvo Šola zdravja vabi na dvotedensko akcijo telovadbe na delovnem mestu MALA GIBALNA MALICA

Vabijo vas, da se jim od ponedeljka, 12. aprila 2021, do petka, 23. aprila 2021, pridružite vsak delovnik ob 10.00, ob 11.00 ali ob 12.00 uri - ob uri, ki najbolj ustreza vam in vašemu delovniku. Telovadba, ki jo vodijo Simon Jurmić, Matic Habuš in David Mlakar, vsi diplomirani kineziologi, poteka 10 minut. Prosijo vas, da vabilo delite tudi med svoje zaposlene. 

 

Akcije telovadbe se udeležite prek povezave, https://us02web.zoom.us/j/86875594986?pwd=NmhkdjdMNW1UamZvbitJUjdIcWE5UT09 (Meeting ID: 868 7559 4986, Passcode: telovadimo). Prijave niso potrebne.

 

Ob svetovnem dnevu zdravja vas opozarjajo, da poskrbite za svoje zdravje - tudi 10 minut je bolje kot nič


Svetovni dan zdravja je enkrat na leto, za svoje telo in um pa moramo skrbeti skozi celo leto, tudi na delovnem mestu.


Akcij telovadbe na delovnem mestu MALA GIBALNA MALICA pripravlja Društvo Šola zdravja skupaj s Stičiščem Središče, Zavod Nefix.

 

Društvo Šola zdravja združuje člane iz celotne Slovenije, jutranjo telovadbo trenutno izvajajo v 230 skupinah v 86 občinah. V obdobju omejevanja druženja so se hitro prilagodili in svojim članom  ponudili jutranjo telovadbo 1000 gibov preko ZOOM-a (povezava je javno dostopna), preko lokalnih TV postaj in preko YouTuba. Seznam skupin po občinah lahko pogledate na njihovi spletni strani. Odprti so za vse želje po  ustanovitvi skupine oziroma več skupin tudi v vaši občini, pokličite jih in se zmenite. 


Stičišče Središče, regionalno stičišče osrednjeslovenske regije, podpira društva, zasebne  zavode in druge nevladne organizacije iz različnih vsebinskih področij  delovanja. V vsaki občini želimo vzpostaviti trajno obliko dialoga  med nevladnimi organizacijami in odločevalci. Občinam nudimo pomoč pri  delu z nevladnimi organizacijami in sodelovanje pri izpeljavi  participativnega proračuna.