Občina Mengeš

Obnova dela cestišča na Dobenem predvidoma od torka, 26. oktobra 2021, do predvidoma četrtka, 28. oktobra 2021

Obnova dela cestišča na Dobenem predvidoma od torka, 26. oktobra 2021, do predvidoma četrtka, 28. oktobra 2021

Občina Mengeš bo v času krompirjevih počitnic izvedla obnovo odseka glavne ceste na Dobeno. Obnova dela cestišča na Dobeno, v skupni dolžini 570 metrov, je del sistematične obnove obstoječih cest na Dobenu, ki so zaradi vse večje poseljenosti Dobena vse bolj obremenjene. Njihova obnova je nujna za zagotavljanje pretočnosti in varnosti za vse udeležence v prometu.

Občina Mengeš bo, tako kot vsako leto, tudi letos obnovila del cestišča na Dobenu, in sicer na odseku ceste JP753021 Loka–Dobeno, od stanovanjske hiše s hišno številko Dobeno 4 proti stanovanjski hiši s hišno številko Dobeno 56A.

Obnova dela cestišča na Dobeno bo izvedena s popolno zaporo, ki bo predvidoma trajala dva do tri dni. Prevoz preko območja gradbišča bo dovoljen zjutraj do 8:00 in popoldan od 17:00 dalje. Občane prosimo za strpnost in razumevanje, saj obvoz žal ni možen. Dodatna obvestila bodo ob cesti, pred zaporo, vsa gospodinjstva na območju Dobena pa bodo prejela tudi posebno obvestilo v poštne nabiralnike. V nujnih primerih se obrnite na izvajalca del, Gorenjsko gradbeno družbo d.d., vodja gradbišča: 041 653 504.