Občina Mengeš

Brezplačna online delavnica: Do novih kupcev z WEBINARJEM

Brezplačna online delavnica: Do novih kupcev z WEBINARJEM

Vabljeni na brezplačno online delavnico, kjer se boste na praktičen način kako uspešno izvesti webinar in pridobiti nove kupce. Če vas zanima kako narediti pristajalno stran, katere so tiste tehnične nastavitve in kako izvesti in snemati webinar ter kako strankam ponuditi webinar posnetek, kako uporabiti družbena omrežja za promocijo webinarja, potem je ta delavnica kot nalašč za vas.

Ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Do novih kupcev z WEBINARJEM še danes ter skupaj z nami osvojite digitalne veščine, ki vam bodo pomagale do novih kupcevSpletne predstavitve oziroma webinarji so najboljša možnost, s katerimi lahko nadomestimo sejme, konference, skupinske predstavitve in druge podobne dogodke.

WEBINARJI so primerni za pridobivanje prodajnih priložnosti pri obstoječih in novih kupcih, za izdelke, storitve in kompleksne rešitve, doma in v tujini ter za poslovne kupce in ponudnike vseh velikosti.

Vse več podjetij in posameznikov že uspešno izkorišča webinarje kot prodajni kanal, pridružite se jim tudi vi!

Skupaj z nami osvojite znanja in veščine za izvedbo webinarjev in si ustvarite nove prodajne priložnosti!


Prav zato smo za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno ONLINE delavnico z naslovom:

Do novih kupcev z WEBINARJEM

Kdaj: v sredo, 13. aprila 2022, od 12.00 do 15.00

Kje: online v zoom okolju, ki se jo boste lahko udeležili vsi, ki se boste prijavili na online prijavo na povezavi.

Vsebina delavnice:

➡ Kako narediti pristajalno stran (an. landing page) in registracijo na webinar,

➡ Tehnične nastavitve v Zoomu,

➡ Izvedba, streaming in snemanje,

Webinar posnetek kot on-demand video,

Promocija na družbenih omrežjih (events),

➡ 5 najbolj pogostih napak, ki se jim morate izogniti.


Z nami bo Blaž Branc, predavatelj, trener in ustanovitelj ter CEO podjetja Baltazar consulting

Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr.

Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.


Ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Do novih kupcev z WEBINARJEV in povečajte svojo promocijo ter pridobite nove kupce.

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.