Vabljeni na brezplačno online delavnico, kjer se boste na 100% uporaben in konkreten način spoznali, kako se lotiti prodajne in marketinške kampanje. S pomočjo konkretnih napotkov in korakov boste izvedeli na kakšen način lahko povečate povpraševanja, kako komunicirati z uporabniki, da boste povečali svoj prodajni indeks (SSI) ter posledično tudi več prodali.

Ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Povečanje povpraševanja prek Linkedin-a še danes ter se skupaj z nami osvojite kako se lotiti prodajne in marketinške kampanje na omrežju Linkedin.

Družbeno omrežje LinkedIn je največja profesionalna platforma, ki je namenjena prepoznavnosti podjetij in posameznikov. V Sloveniji je odprtih okoli 430.000 osebnih profilov in več kot 5.200 profilov podjetij. Linkedin družabno omrežje šteje 792 milijonov članov iz več kot 200 držav.

Če ga že uporabljate za povečanje povpraševanja po svojih izdelkih in storitvah in se še niste opogumili za vstop na Linkedin »trg«, potem je ta delavnica nalašč za vas. Veliko uporabnikov ne ve kako se lotiti prodajne in marketinške kampanje na omrežju Linkedin.


Prav zato smo za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno ONLINE delavnico z naslovom:

Povečanje povpraševanja prek Linkedin-a

Kdaj: v sredo, 20. aprila 2022 od 09. do 12. ure

Kje: online v zoom okolju, ki se jo boste lahko udeležili vsi, ki se boste prijavili na povezavi.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTqy7XMUWBz4cSSPgP-_jDZBflQLZrhwLfzjIRNtn2axuhjg/viewform

Vsebina delavnice:

➡ Kako povečati povpraševanja,

➡Kako voditi komunikacijo,

➡Kako povečati svoj prodajni index – Social Selling Index (SSI),

➡ Kako povečati prodajo in še mnogo več.


Z nami bo Blaž Branc, predavatelj, trener in ustanovitelj ter CEO podjetja Baltazar consulting.

Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr.

Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.

Ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Povečevanje povpraševanja prek Linkedin-a in povečajte svojo promocijo ter pridobite nove kupce s pomočjo uspešne marketinške in prodajne kampanje.

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.