Projekt GoMED – priložnost za izvoznike

Partnerji projekta GoMED v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizirajo brezplačno delavnico Izvoz po korakih, ki bo v petek, 22. oktobra 2021, s pričetkom ob 9.00, na Gospodarski zbornici Slovenije. Udeleženci delavnice bodo pridobili potrebne veščine, znanja in orodja za učinkovito pripravo izvoznega načrta.


Poslovanje s tujimi trgi prinaša različne izzive, katerih morebitne negativne posledice podjetje lahko omili, če se na vstop na tuji trg dobro pripravi. Tako je glavni namen projekta podpora podjetnikom iz Slovenije in Avstrije, ki se širijo na mediteranske trge. Program je sofinanciran s programa Interreg.

Na projekt se lahko prijavijo izvozna mala in srednja podjetja. Izbranih bo 40 podjetij iz Slovenije in Avstrije, ki bodo prejela nova znanja in izkušnje. Na voljo bodo individualna svetovanja, priprava izvoznega poslovnega načrta, organizirani bodo mrežni dogodki ter delegacije v sredozemske države.


Storitve so brezplačne.


Prva delavnica Izvoz po korakih se prične v petek, 22. oktobra 2021, ob 9.00 na Gospodarski zbornici Slovenija.


Več o projektu in možnosti prijave si lahko pogledate na povezavi.


Za več informacij lahko kontaktirate podjetniško svetovalko Ireno Tonin na e-mail: irena.tonin@gzs.si ali telefon 01 5898 186.


Vljudno vabljeni.