Predstavitev podžupanje

TINA ŠTRUKELJ, podžupanja občine Mengeš

T: +386 30 720 285

E: tina.strukelj@menges.si

Občina Mengeš je poleg novega župana dobila tudi novo podžupanjo. Na omenjeno mesto je župan Bogo Ropotar imenoval Tino Štrukelj, magistro davčnega prava, ki je že v prejšnjem mandatu delovala kot članica Občinskega sveta in kot predsednica Odbora za gospodarstvo, finance in proračun.

»Kot podžupanja želim dati poudarek na razvojne projekte in pridobivanje nepovratnih sredstev,« pravi Tina, ki ji delovna etika ni tuja, poleg tega pa v svoje občinsko delovanje lahko vnese več kot 15-letne izkušnje dela v energetskem sektorju. Verjame, da je lokalna skupnost več kot le bivališče, da gre za skupnost ljudi, ki s povezovanjem in sodelovanjem živijo bolje, zato želi z nastopom novega delovnega mesta to poslanstvo še okrepiti.

»Sem izredno družabna in odprta oseba, rada se povezujem z ljudi, zato upam, da mi bodo te lastnosti omogočile doseči še večjo povezanost Mengšanov - z občino in med seboj.«

Je mama dveh krasnih fantov, ki prosti čas najraje preživlja v naravi, natančneje na gozdnih površinah v okolici doma, najraje kar s celo družino – možem, sinovoma in družinskim psičkom.